Bağış

Nasıl bağış yapabilirsiniz?

Pütürge- Doğanyol Eğitim Vakfı’nda (PDEV); genel bağış, düzenli bağış, taziye bağışı, burs fonlarına bağış, kart bağışı, hibe ve vasiyet bağışı, kurumsal bağış, yardımseverlik koşuları ve etkinlikler olmak üzere birçok bağış türü bulunuyor.

Burs Fonu’na yapacağınız bağışlarınızın yanı sıra Pütürge- Doğanyol Eğitim Vakfı’nda kendi adınıza veya anısını yaşatmak istediğiniz kişi adına burs fonu açabilirsiniz.

Burs yardım paketlerini sevdiklerinize, dostlarınıza hediye ederek üniversiteli öğrencilerimize bir aylık yemek, ulaşım/erişim, kitap, sanatsal faaliyet ve teknoloji desteğinde bulunabiliyorsunuz.

Özel günlerde (Doğum günü, Yılbaşı, Anneler/Babalar Günü, bayramlar vb.) sevdiklerinize hediye etmek üzere PDEV Mutlu ve Özel Gün kartlarını kullanabilirsiniz.

Davet, açılış, nikah gibi büyük organizasyonlarda ise sevdiklerinizi tebrik etmek amacıyla göndereceğiniz PDEV’in ‘Aydınlığa Açılan Çiçek’ leri ile gençlerin eğitimine destek olabilirsiniz.