Pütürge – Doğanyol Eğitim Vakfı'ndan Doç. Dr. Bilal Çuğlan'a Ziyaret

19.01.2024

Pütürge – Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bayram Tilbaç,  Vakfın Üyesi  ve Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Bilal Çuğlan’ı ziyaret etti.

Pütürge – Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener ve Başkan Yardımcısı Bayram Tilbaç ziyaretin anısına Vakfın Üyesi  ve Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Bilal Çuğlan’a özel olarak bir Rus sanatçıya çizdirilerek noterden onaylatılan Kubbedağı’nın tablosunu hediye etti,

Vakıf Başkanı Dr. Şener, “Vakfımızın sürekliliği açısından  ve kurumsallaşma sürecini hızlandırdığımız yeni dönemde Doç. Dr. Bilal Çuğlan kardeşimiz gibi genç neslimizinde vakfımızın yönetiminde ve etkinliklerinde aktif bulunması ve öğrenci arkadaşlarımıza örnek ve rol model olması açısından daha çok bir araya gelmeli ve yeni projelerimizde kendilerinin de fikir ve destekleri ile vakfımızı en üst seviyeye taşıyacağımıza inancım sonsuz” dediler.

Vakıf Başkan Yardımcısı Tilbaç ise, “Her zaman hemşehrimiz ve vakfımız için örnek teşkil eden Doç. Dr. Bilal Çuğlan ile gurur duyuyoruz kendisine herşey için yönetim kurulu üyelerimiz adına da teşekkür ediyorum.” dediler.