Pütürge – Doğanyol Eğitim Vakfı’ndan Dr. Timur Bozdemir’e ziyaret

18.01.2024

Pütürge – Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı  Dr. Hasan Hüseyin Şener ve Yönetim Kurulu ÜyelerindenKasım Eraslan ile birlikte Ekonomi Doktoru ve Bozdemir Vakfının Kurucu Başkanı, Pütürgeli İş İnsanı Dr. Timur Bozdemir’i  Bozdemir Vakfı Merkezinde ziyaret ettiler.

Pütürge – Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı  Dr. Hasan Hüseyin Şener, ziyaretin anısına Rus ressama özel olarak çizdirip noterde tasdik altına alınan  Kubbedağı Tablosunu Dr. Timur Bozdemir’e takdim etti.

Ziyarette Pütürge- Doğanyol Eğitim Vakfı Kültür Yayınları bünyesinde çıkarılan ilk yayın olan Pütürgeli başarılı iş insanı ve  hayırsever Ziya Akşahin'in "Gökyüzüne Dokunurduk Babik'te” adlı kitabı hediye etti.

Ziyarette Pütürge- Doğanyol Eğitim Vakfı ve burs sağlanan öğrenciler için yeni süreçte yapılacak çalışmalar konusunda istişare edilen Dr. Timur Bozdemir, “Her türlü destek ve yenilik konusunda Vakfımızın yanında olduğunu” söylediler.

Pütürge – Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı  Dr. Hasan Hüseyin Şener, Dr. Timur Bozdemir’e ilgisi ve katkılarından dolayı teşekkür etti.