Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı'ndan Fatih Kaymakamı Cafer Sarılı'ya Ziyaret

19.12.2023

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Yönetimi Fatih Kaymakamı Cafer Sarılı’yı ziyaret etti.

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener beraberinde  Hikmet Tanrıverdi, Hasan Fırat, Bayram Tilbaç, Gökhan Ceyhan, Remzi Bayhan, Memet Keklik ile birlikte Fatih Kaymakamı Cafer Sarılı ziyaret edildi.

Ziyarette, vakfın 6 Şubat depremlerinin ardından Malatya’ya göndermiş olduğu yardım tırlarının sevkiyatı ve izinleri konusunda göstermiş olduğu yakın ilgi, katkı ve desteklerinden dolayı Kaymakam  Cafer Sarılı’ya teşekkür edildi.

Vakfın ilk yayını olan ve Vakfın Onur Üyesi  Ziya Akşahin tarafından kaleme alınan "Gökyüzüne Dokunurduk Babik'te " adlı kendi otobiyografyasını ve vefa tablosu Kaymakam Cafer Sarılı’ya takdim edildi.

Fatih Kaymakamı Cafer Sarılı ve Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Heyeti bir süre sohbet etti.