Bizden Haberler

Pütürge – Doğanyol Eğitim Vakfı'ndan İş İnsanı İdris Polat'a ziyaret

22.01.2024

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Sayın Dr. Hasan Hüseyin Şener, beraberinde Başkan Yardımcısı  Bayram Tilbaç ve Vakıf Üyelerimizden İş İnsanı Sayın Bilal Aatabey ile birlikte Vakfımızın Üyelerinden İş İnsanı Kapalı Çarşıda Halıcılık sektöründe faaliyet gösteren hayırsever iş insanı İdris Polat'ı işyerinde ziyaret ettiler.

Ziyarette vakıf heyeti tarafından Rus ressama özel  olarak çizdirilen ve noterden kayıt altına alınan Kubbedağı özel tablosu hayırsever İş İnsanı İdris Polat’a takdim edildi.

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener, “Katkı ve desteklerinden dolayı Sayın Polat'a Vakıf Yönetim Kurulu ve bursiyerlerimiz adına teşekkür ederek. Siz değerli hemşehrilerimizin desteği bizler ve geleceğimiz olan gençlerimiz için çok kıymetli kendilerinin varlığı bizlere güç ve azim kaynağıdır."  dedi.

Bağış YapBAĞIŞ YAP