Pütürge – Doğanyol Eğitim Vakfı'ndan İş İnsanı Ramazan YILDIZ'a ziyaret

23.01.2024

Pütürge - Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bayram Tilbaç , Vakıf Üyesi, Kuyumculuk Sektöründe faaliyet gösteren  İş İnsanı Sayın Recep Okyay ile birlikte Vakfın Üyesi İş İnsanı Ramazan Yıldız'ı işyerinde ziyaret ettiler.

Vakıf Başkanı Dr. Şener ve beraberindeki Vakıf Heyeti tarafından, hayırsever iş insanı Ramazan Yıldız’a, vakıf tarafından Rus sanatçıya özel olarak çizimi gerçekleştirilerek noter üzerinden kayıt altına alınan Özel Kubbedağı Tablosu takdim edildi.

Pütürge - Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener, “Vakfımıza her zaman desteği ve katkıları ile bizleri yalnız bırakmayan Sayın Ramazan Yıldız kardeşime Şahsım , Yönetim Kurulumuz ve öğrenci arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Pütürge - Doğanyol Eğitim Vakfı Başkan Yardımcısı Bayram Tilbaç,  “Değerli büyüğüm Sayın Ramazan YILDIZ abime misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Vakıf Başkanımız Sayın Dr. Hasan Hüseyin Şener ve değerli abim Recep Okyay ile birlikte burada olmaktan onur duyuyorum. Malatya’mızın rol modelleri ile birlikte aynı atmosferde bulunmak benim için ayrıcalık.” dedi.